Η απώλεια παικτών και γενικότερα προσώπων από τον Α.Ο. Χανιά συνεχίζεται. Η τελευταία αποχώρηση αφορά τον Γιώργο Μουντάκη, που ήταν στο ρόστερ σαν τερματοφύλακας αλλά στην ουσία έχει «κρεμάσει» τα γάντια του και είχε την ευθύνη εγκύμνασης των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Μουντάκης είχε αποκτηθεί από την Σπάθα για την θέση κάτω από τα δοκάρια το 2009 αλλά στην ουσία από την αρχή είχε τον ρόλο και του προπονητή τερματοφυλάκων. Βοήθησε σημαντικά τον Μάνο Καλογεράκη να αναδειχθεί με αποκορύφωμα την κλήση του και την συμμετοχή του στην Εθνική Νέων. Παράλληλα δικαιώθηκε για την επιλογή του να διαλέξει τρεις Χανιώτες γκολκίπερ για τον «άσσο», αφού και οι Αντώνης Συροκάκης και Στέλιος Χωραφάκης είχαν εξαιρετική παρουσία του όποτε και όσο αγωνίστηκαν.

Από εδώ και πέρα αρχίζει ξεκάθαρα ο 31χρονος πρώην-πια-γκολκίπερ καριέρα σαν προπονητής τερματοφυλάκων αφού διαθέτει και το κατάλληλο δίπλωμα, ενώ έχει και τρεις προτάσεις από ομάδες.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου ο Γιώργος Μουντάκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί την απόφαση του να αποχωρήσει από το ιστορικό σωματείο των Χανίων:

«Ύστερα από 2 χρόνια παρουσίας μου στον Α.Ο. Χανιά, αποχωρώ από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Είναι τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ,  τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟΧ, τους blueboys , και τη διοίκηση του κυρίου Σταύρου Πάτερου που με έφερε στην ομάδα. Αποχωρώ σαν φίλος, και εύχομαι η ομάδα να βρει γρήγορα τον δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της.

 Με τιμή, Γιώργος Μουντάκης»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook