Ένα από τα πολύτιμα… γρανάζια της “μηχανής” του Κισσαμικού στην περσινή πορεία της ιστορικής ανόδου, ο Δημήτρης Σουμπασάκης, αποτελεί παρελθόν για το “δελφίνι”.

Ο “Σούμπα” δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε κι ο ίδιος τη φετινή σεζόν και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής την περσινή σεζόν είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, ενώ φέτος μέτρησε 4 συμμετοχές στη Football League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παρελθόν αποτελεί και ο Γιάνγκ Τσιμόντζι, που είχε μόλις μία συμμετοχή στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ανακοινώσεις του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουμπασάκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην επίτευξη της ιστορικής ανόδου στη Football League και για το σπάνιο ήθος που επέδειξε το διάστημα της παρουσίας του στον Κισσαμικό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Young Chimodzi, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook