Την ωρα που ο Κωστας Λεονταρακης δινει μαχη σε κρεβατι της νευροχειρουργικης κλινικης του ΠΑΓΝΗ, φιλοι, συναθλητες και συναδερφοι του 33χρονου αστυνομικου, ενωνουν τις δυναμεις τους και συναντιουνται την Κυριακή 10/1 στις 18.30 το απογευμα στο Β.Α.Κ. σε εναν αγωνα volley, προκειμενου να ενισχυσουν τις προσπαθειες της οικογενειας του Κωστα Λεονταρακη να ανταπεξελθουν στα εξοδα νοσηλειας του 33χρονου αστυνομικου και παιχτη της ομαδας volley του ΟΦΗ.

Η κατασταση του ατυχου αστυνομικου ο οποιος τραυματιστηκε σοβαρα σε τροχαιο ατυχημα που σημειωθηκε το πρωι της 4ης Σεπτεμβριου στην παραλιακη λεωφορο του Ηρακλειου, εμφανιζει σημαδια βελτιωσης. Ωστοσο, οι θεραποντες ιατροι την χαρακτηριζουν σοβαρη. 

Ο 33χρονος αστυνομικος την περασμενη βδομαδα υπεβληθει σε πολυωρη χειρουργικη επεμβαση στο κεφαλι και οι γιατροι περιμενουν τωρα τα αποτελεσματα της μαγνητικης που εκανε αμεσως μετα την εγχειρηση για να εκτιμησουν την πορεια της υγειας του Κωστα, ο οποιος ολους αυτους τους μηνες εχει στο πλευρο του εκτος την οικογενεια του, φιλους, συναδερφους και τους συμπαιχτες του. 

Ο αγωνας volley της ομαδας του ΟΦΗ, θα διεξαχθει στο Β.Α.Κ στις 6,30 το απογευμα και το εισητηριο ειναι 10 Ευρω. 

Η προπωληση των εισητηριων κανει τους διοργανωτες αισιοδοξους οτι το κλειστο γυμναστηριο του ΒΑΚ θα γεμισει, ελπιζοντας οτι πολυ συντομα το χαμογελαστο παιδι της ΕΛΑΣ και της ομαδας του ΟΦΗ θα επιστρεψει συντομα στην οικογενεια του!

 

Ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου

Η Ένωσή μας συγχαίρει την ομάδα VOLEY του Ο.Φ.Η., αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση του φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας του φίλου, συναδέλφου και μέλους μας Κώστα ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του και να είναι πάλι κοντά μας. Τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας, αυτές τις δύσκολες περιόδους, διατηρεί τη συνοχή και τα ιδανικά της και ότι η φιλία και η αγάπη προς το συνάνθρωπο ευτυχώς παραμένουν αξίες αναλλοίωτες. Το Δ.Σ. μας αποφάσισε να στηρίξει την εκδήλωση αυτή τόσο με οικονομική συνεισφορά όσο και με την φυσική μας παρουσία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook