«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, αρκεί να υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις και να μη γίνονται τέτοιες κινήσεις στη λογική πολιτικών διώξεων αντιπάλων», δηλώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης κληθείς να σχολιάσει εάν θα έπρεπε να παραπέμπονται πρώην πρωθυπουργοί, με αφορμή τις ευθύνες που επιρρίπτει η Νέα Δημοκρατία στον Κώστα Σημίτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. δηλώνει πως «τα ταμεία όλων των κομμάτων πρέπει να ελεγχθούν διαχρονικά για λόγους διαφάνειας», σημειώνοντας ότι από το 1990 καταθέτει προτάσεις αλλά απορρίπτονται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ζητά να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν βρίσκονται ακόμη και αν τυχόν αφορούν στελέχη της Ν.Δ.

Εκτιμά επίσης πως το ΠΑΣΟΚ «δεν θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά αλλά θα μας οδηγήσει ταχύτατα στην ελεγχόμενη χρεοκοπία, σύμφωνα με τα σχέδια των ισχυρών της ΕΕ και του ΔΝΤ». Αναφέρει πάντως ότι η Ν.Δ. δεσμεύεται από τις διεθνείς συμβάσεις - εφόσον κληθεί στην εξουσία- αλλά θα διαπραγματευθεί εκ νέου όρους του μνημονίου.

newsbeast.gr