Η απίστευτη ιστορία από τον Έλληνα εγκέφαλο της μαφιόζικης οργάνωσης της Θεσσαλίας βγάζει στο «φως» της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία.

Ο άνθρωπος που κατηύθηνε έξω από τις φυλακές τα νήματα γιγαντιαίου κυκλώματος που έριχνε κοκαΐνη σε Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο και Τρίκαλα έμπλεξε όπως ο ίδιος λέει με την παρανομία και τα ναρκωτικά γιατί πριν από λίγα χρόνια είδε το γιο του μπλεγμένο στα γρανάζια της κοκαΐνης και τελικά να πεθαίνει από τους αδίστακτους εμπόρους του λευκού θανάτου.

Όμως, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν ιδιαίτερα σκληρό κακοποιό όπου με τη βοήθεια τεσσάρων Αλβανών κρατουμένων των φυλακών Λάρισας , Κορυδαλλού και Πατρών είχε οργανώσει ένα απίστευτο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών όπλων και γυναικών.

«Έφαγαν το γιο μου οι βαρόνοι της κόκας και εγώ για αυτό θα πλημμυρίσω τη Θεσσαλία με κοκαΐνη», φέρεται να έλεγε συνέχεια ο συλληφθής, που σύμφωνα με την Αστυνομία κατηύθυνε τις μαφιόζικες ομάδες σε συνεργασία με τους τέσσερις κρατούμενους.

Αστυνομική πηγή τονίζει στο protothema.gr πως κάποιοι από τις μαφιόζικες ομάδες της Θεσσαλίας είχαν εξελιχθεί σε ιδιαίτερα σκληρούς κακοποιούς και φέρεται να είχαν στο μυαλό τους και τη δολοφονία αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών , προκειμένου να τρομοκρατήσουν την ελληνική αστυνομία.

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook