Ο Τίμος Καβακάς, που καθοδήγησε τεχνικά τον ΑΟΧ την περασμένη σεζόν σε 4 παιχνίδια, επέστρεψε ως αντίπαλος στα Περιβόλια και άκουσε τα… εξ αμάξης από φιλάθλους.

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού παρ’ όλα αυτά ευχαρίστησε θερμά την ομάδα των Χανίων για τη φιλοξενία και αφιέρωσε τη νίκη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Μενιδίου.

Αναλυτικά λέξη-λέξη όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά για το 2016 σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ευτυχία και χαρά σε εμάς και τις οικογένειές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των Χανίων για την άψογη φιλοξενία που είχαμε. Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της. Μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Καταφέραμε να προηγηθούμε, να διατηρήσουμε το προβάδισμα που πήραμε με σωστή τακτική και βλέπουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται. Τη νίκη αυτή θα ήθελα εγώ προσωπικά να την αφιερώσω στον μεγαλομέτοχό μας, ο οποίος έχει κάνει θυσίες για την ομάδα, στη διοίκηση και να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθεια που κάνανε. Ασφαλώς και θέλουμε βελτίωση και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον άλλες δύο ποιοτικές προσθήκες, μαζί με αυτές που ήδη έχουμε κάνει, για να κάνουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Να σωθούμε… Να σωθούμε γρήγορα. Αυτός είναι ο στόχος τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια ο στόχος αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Αν πάμε καλά, γιατί έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, μπορεί να αλλάξουμε τον στόχο μας, να πάμε σε μια πιο υψηλή θέση. Δεν μπορούμε αυτή τη δεδομένη στιγμή να αλλάξουμε πολλά πράγματα αναφορικά με τον στόχο μας. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για φέτος και του χρόνου να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στην Ελλάδα βάζουμε βάσεις, αλλά μπορεί τη μια μέρα να βάλουμε τις βάσεις και την επόμενη να τις διαλύσουμε. Οπότε δεν θέλω να μιλάω για του χρόνου τι θα γίνει αλλά για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό κοιτάζω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά για τη φιλοξενία που τύχαμε, ήταν άψογη απ’ όλους κι ευχαριστούμε πολύ. Καλή συνέχεια στον ΑΟΧ, τον οποίο και σέβομαι και εκτιμώ γιατί έχω δουλέψει στα Χανιά και ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος την ομάδα»

Απομαγητοφώνηση Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook