Χωρίς ουσιαστικά αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το πρώτο ραντεβού των διοικούντων του Εργοτέλη και του ΠΑΟΚ για το θέμα της μεταγραφής του Λαρισαίου μεσοεπιθετικού στην κρητική ομάδα. 
Το ραντεβού του Απόστολου Παπουτσάκη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη παρουσία και του ίδιου του Κουτσιανικούλη δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς φαίνεται να προέκυψε μια διαφορά στις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή που είναι ακριβές για τα δεδομένα του Εργοτέλη. 
Στην κρητική ομάδα πάντως δεν το βάζουν κάτω και για αυτό το λόγω ο πρόεδρος του Εργοτέλη παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή το πρωί θα γίνει το δεύτερο καθοριστικό ραντεβού με τον Κουτσιανικούλη με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» να καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες μια νέα πιο βελτιωμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει να ξαναγίνει κάτοικος Ηρακλείου. 
Άλλωστε το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει είναι η οικονομική διαφορά που έχει ο παίκτης με τον Εργοτέλη αφού οι διοικήσεις των δύο ομάδων τα έχουν βρει από τη Πέμπτη το βράδυ για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη στην κρητική ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια με συνιδιοκτησία για τα πρώτα δύο χρόνια. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook