Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Β. Κερεντζή ο Κισσαμικός βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Μπερνεάνου τον αντικαταστάτη του για τη θέση του προπ. τερματοφυλάκων.

Ο 32χρονος προπονητής εργάστηκε για ενάμιση χρόνο στην Επισκοπή, στην οποία πήγε όντας για λίγο καιρό ποδοσφαιριστής του Κρητικού Αστέρα. Η οικογένειά του έχει παράδοση στο ποδόσφαιρο με τον πατέρα του Κορνέλ Μπερνεάνου που ασχολείται με την προπονητική να είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα έχοντας ευρωπαϊκές συμμετοχές και τον αδερφό του Μιχάλη Μπερνεάνου να έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Ελπίδων (έπαιξε σε Ηρακλή, Εθνικό Αστέρα, Αγρ. Αστέρα, Επανομή, Πανδραμαϊκό).

Ο Μπερνεάνου ανέλαβε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς τα νέα του καθήκοντα απέναντι στην Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπερνεάνου, που αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου 1984 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε και ο αδερφός του Μιχάλης Μπερνεάνου, που ήταν διεθνής με την Εθνική Ελπίδων.

Από νεαρή ηλικία ωστόσο ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του Κορνέλ Μπερνεάνου και αφοσιώθηκε στην προπονητική. Ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Θεσσαλονίκης και στην Ακαδημία “Ντίνος Κούης”. Στη συνέχεια βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου εργάστηκε στις ομάδες River Region Rapids και Tottenham Tallahassee.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όπου εγκαταστάθηκε στα Χανιά, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Επισκοπή, ενώ από το περασμένο καλοκαίρι έχει τη δική του Σχολή τερματοφυλάκων με την επωνυμία “4GK”.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFAC’ κι έχει παρακολουθήσει τη Σχολή UEFA B’, ενώ έχει και το NSCAA GK diploma.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook