Σχεδιασμένο υπό την εποπτεία του Λορένς βαν ντεν Άκερ, το Frendzy είναι χωρισμένο στα δύο: η δεξιά πλευρά –της δουλειάς- έχει συρόμενη πίσω πόρτα και μια μεγάλη οθόνη 37 ιντσών στην οποία προβάλλονται μηνύματα. Η αριστερή πλευρά –της οικογένειας- έχει πίσω πόρτα που ανοίγει αντίθετα προς την εμπρός. Το εσωτερικό φωτίζεται με πράσινο χρώμα τις ώρες της δουλειάς και με πορτοκαλί τις υπόλοιπες δίνοντας έναν πιο ζεστό τόνο. 

\"\"

Σχετικά με τον χώρο φόρτωσης δεν έγιναν γνωστά πολλά στοιχεία με εξαίρεση ότι ένα ειδικό μαγνητικό σύστημα βοηθά στη στερέωση του φορτίου. Επίσης ένα τάμπλετ από την BlackBerry παρέχει ότι χρειάζεται το πλήρωμα για ενημέρωση και ψυχαγωγία. 

\"\"

Το αυτοκίνητο έχει μήκος λίγο πάνω από 4,0 μέτρα και αποτελεί σχεδιαστική συνέχεια του DeZir, του Captur αλλά και του πολυχρηστικού R-Space το οποίο είχε επίσης πόρτες που ανοίγουν αντίστροφα, λύση η οποία προφανώς απασχολεί τη Renault. Από τεχνική σκοπιά το Frendzy είναι ηλεκτρικό και χρησιμοποιεί την ίδια βάση με το ηλεκτρικό Kangoo. Αυτό σημαίνει ισχύς 60 ίππων και τελική 130 χλμ./ώρα με το σημείο φόρτισης να βρίσκεται πίσω από το σήμα της Renault στο εμπρός μέρος.

\"\"

4troxoi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook