Το ΔΣ και τα μέλη της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών Χανίων σας εύχεται υγεία, χαρά, αγάπη και πολλά ταξίδια και σας ανακοινώνει το εορταστικό τριήμερο της «Γαμοπιλαφιάδας 2016».

Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι ακολούθως:

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας στο Salle Live Stage (οδός Αφεντούλιεφ 2, στο Ενετικό Λιμάνι), όπου θα μας διασκεδάσει ο αγαπητός σε όλους Σταύρος Λαμπρόπουλος (τιμή εισόδου 12€).

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Εκδρομή στα Δυτικά Χανιά, όπου αρχικά θα επισκεφτούμε την αρχαιότερη ελιά του κόσμου, ένα διατηρητέο μνημείο της φύσης όπου χρονολογείται πάνω από 2500 έτη και βρίσκεται στο χωριό Βούβες του Δήμου Κολυμβαρίου.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Γωνιάς του Κολυμβαρίου, ένα από τα σημαντικότερα Μοναστήρια της Κρήτης, με πλούσια ιστορία και θα απολαύουμε την θέα της Κισσάμου και των Χανίων από τη Μαραθοκεφάλα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα καταλήξουμε στην Ταβέρνα του Παπαδερού στα Ραπανιανά, για το παραδοσιακό γαμοπίλαφο και πλούσιο μενού, με την συνοδεία Κρητικής μουσικής από το συγκρότημα του Γιώργου Χαιρέτη και θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η τρίτη ημέρα μετά το χαλαρό ξύπνημα έχει ελεύθερο πρόγραμμα και γιατί όχι για πρωινό ουζάκι με θέα τα Χανιά. Σας περιμένουμε φίλους και φίλες της Λέσχης μας από όλη την Ελλάδα.

Για πληροφορίες, συμμετοχή στην εκδρομή και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@lfsx.gr, ή να στείλετε μήνυμα στην σελίδα της Λέσχης Φουσκωτών Σκαφών στο facebook https://www.facebook.com/lfsxgr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook