Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2016 η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που κατέκτησε 6 μετάλλια στη διοργάνωση του “Winter Aegean Race”.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με την κατάκτηση έξι μεταλλίων (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) στη διοργάνωση του “Winter Aegean Race” που περιλαμβάνει αγώνες ωκεάνιου καγιάκ και SUP ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα για το 2016 για την ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου και διοργανωτές ήταν οι Ν.Ο.Β. Βάρκιζας, Ε.Ν.Ο. Αιγυπτιωτών και Ν.Α. Σύνδεσμος Βάρκιζας, με τις συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο να ανήλθαν στις τέσσερις και ειδικότερα τους Κουτσοποδιώτη Ιωάννη, Αντωνίου Ιωάννη, Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα και Αλειφέρη Ελένη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Χρυσό μετάλλιο

Αλειφέρη Ελένη – Surfski Καγιάκ – Γυναίκες 7 χλμ.
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα – Surfski Καγιάκ – Νεανίδες 18 χλμ.
Παπασταματάκη Ελευθερία-Μαρίνα – Surfski Καγιάκ – Νεανίδες 2 χλμ.

Ασημένιο μετάλλιο

Αλειφέρη Ελένη – Surfski Καγιάκ – Γυναίκες 2 χλμ
Κουτσοποδιώτης Ιωάννης – Surfski Καγιάκ – Εφηβοι 2 χλμ.

Χάλκινο μετάλλιο

Κουτσοποδιώτης Ιωάννης – Surfski Καγιάκ – Εφηβοι 18 χλμ.

Οσον αφορά τον Ιωάννη Αντωνίου ξεκίνησε την κούρσα του στα 18 χιλιόμετρα, αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω αδιαθεσίας.  

Αρωγός του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων, είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η μεγάλη Ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ανακοινώνεται πως όσα παιδιά, αγόρια και κορίτσια από 8 ετών και πάνω ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το Κανόε Καγιάκ και το νέο άθλημα του SUP (όρθια κωπηλάτηση), οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30-17:30. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Δημήτρης Καραγιαννίδης για το Κανόε Καγιάκ ενώ για το SUP, ο Στέφανος Αβερκίου. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο 10:00-14:00. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου ή στο τηλέφωνο 2821096078.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Τέλος, με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε ανήμερα της εορτής των Φώτων, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, παρουσία πλήθους κόσμου ενώ δεν ήταν λίγοι οι τολμηροί που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό. Στον εορτασμό συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου με τα καγιάκ τους μέσα στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook