Μεγαλύτερα και ισχυρότερα μέτρα φύλαξης σκέφτονται να υιοθετήσουν οι βουλευτές του Κοινοβουλίου που νοιώθουν να απειλούνται από τους αγανακτισμένους πολίτες.

Ο πολιτικός κόσμος έχει θορυβηθεί από τις συνεχείς επιθέσεις και η πλειοψηφία των βουλευτών κυκλοφορεί πάντα με τον προσωπικό αστυνομικό. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως κάποιοι από τους πολιτικούς σκέφτονται να ζητήσουν και περισσότερους αστυνομικούς για να τους προστατεύουν, ή ακόμα και να προσλάβουν άνδρες από ιδιωτικές εταρείες φύλαξης. 

Κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη απευθυνθεί σε εταιρείες security, υπό τον φόβο των  αποδοκιμασιών και προπηλακισμών.

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής φυλάσσεται από 45 αστυνομικούς, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης από 96.

Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος μιλώντας στο newsbomb.gr δήλωσε πως αν κάποιος από τους βουλευτές νοιώσει ότι απειλείται ο ίδιος και η οικογένεια του, θα προσλάβει ακόμα και ιδιωτική ασφάλεια. «Αυτά τα φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα, ούτε στη Χούντα δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ακόμα και η πράξη του Α. Παναγούλη ήταν άκρως επαναστατική, υπήρχε πάντα ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Αυτές οι πράξεις είναι καθαρά μειωτικές. Εγώ στον Πύργο κυκλοφορώ άνετα, δεν φοβάμαι. Οι τύποι που προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες είναι προβληματικοί, τζάμπα μάγκες.

Η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο newsomb.gr δήλωσε πως είναι τραγικό να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. «Είναι τραγικό για τη Δημοκρατία ο βουλευτής να φοβάται να κυκλοφορήσει. Εγώ πάντως δεν φοβάμαι, ούτε να κυκλοφορήσω στην Αθήνα, ούτε στην Μεσσηνία. Αν οι βουλευτές χρειαστούν μεγαλύτερη προστασία μπορούν να ζητήσουν επιπλέον αστυνομικούς».

newsbomb