Την επικινδυνότητα του δρόμου σε σημείο επί της οδού Σελίνου στη Νέα Χώρα, κατέγραψε αναγνώστης του Flashnews.gr, με  φωτογραφίες αλλά και μέσα από ένα αιχμηρό και ευστοχο σχόλιο, που στέλνετε με… αγάπη στους αρμόδιους του δήμου Χανίων.

Όπως ο ίδιος αφηγείται:

“Πριν αρκετά χρόνια  έγινε μια σημαντική επέμβαση στο δρόμο αυτό, από πλευράς του Δήμου Χανίων .  Ένα παλαιό σπίτι που ήταν στη μέση σχεδόν του δρόμου κατεδαφίστηκε

Η οδός Σελίνου έγινε  “λεωφόρος” και ως σημαντική πράγματι ενέργεια, προβλήθηκε δεόντως από τα τοπικά ΜΜΕ. Η κίνηση στο δρόμο αυτό, ενός περίπου χιλιομέτρου, που ως γνωστόν  είναι διπλής κατεύθυνσης, σήμερα είναι πολύ μεγάλη  αλλά  και πολύ επικίνδυνη. Όποιος και αν περάσει από αυτό το δρόμο, πεζός ή με τροχοφόρο, ασφαλώς και θα έχει αντιληφθεί  τους κινδύνους που καραδοκούν .

Όμως, στα μισά αυτού του δρόμου, ο κίνδυνος είναι τεράστιος, καθόσον συμβαίνει το παράξενο και αδιανόητο στις μέρες μας (έτος 2016 ).

Ο πεζός που κατηφορίζει προς Κλαδισό, βαδίζοντας στο δεξιό πεζοδρόμιο και φτάνοντας στα μισά της διαδρομής, βλέπει να τελειώνει το πεζοδρόμιο και ένα τοιχίο να ορθώνεται μπροστά του, που μπαίνει τουλάχιστον ένα μέτρο μέσα στο δρόμο

Τώρα είναι αναγκασμένος, να περάσει στο δρόμο, να διασχίσει τα 10 -15 μέτρα μέχρι να βρεί τη συνέχεια του πεζοδρομίου

Στο σημείο αυτό, που τακτικά περνοδιαβαίνω, είδα με τα μάτια μου τον κίνδυνο που διέτρεξε μια γυναίκα από διερχόμενο  ΙΧ.  Έχω δεί τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες στο συγκεκριμένο σημείο, ως αξιοθέατο ασφαλώς  και ντράπηκα για την αδιαφορία μας .

Αυτά εν ολίγοις είναι εκείνα που όπλισαν το χέρι μου για να γράψω αυτές τις αράδες. Ίσως κάποιος Δήμαρχος, αρμόδιος Αντιδήμαρχος κλπ. καταπιαστούν  με το θέμα και  ̎παντρέψουν ̎ τα δύο πεζοδρόμια .

Ευχής έργον”.

Με την ευχή αυτή τελειώνει ο αναγνώστης το κείμενό του.

Για να δούμε, αν εισακουσθεί ή αν οι αρμόδιοι σκοντάψουν πάνω στο… τοιχίο του παραλόγου και της αδιαφορίας πίσω από το οποίο αγαπούν να κρύβονται.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook