Μια απροσδόκητη εξέλιξη γύρω από την υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, προκαλεί θόρυβο αλλά και πολλά ερωτηματικά που χρήζουν απάντησης.

Οι ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες, περιμένει η οικογένεια να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της Μελίνας, επρόκειτο να γίνουν σήμερα από τον δημόσιο ιατροδικαστή παρουσία της τεχνικής συμβούλου που έχει διορίσει η οικογένεια προκειμένου να διασφαλίσει πλήρη διαφάνεια στη διαδικασία.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε τα δείγματα από το μικρό κοριτσάκι εστάλησαν στην Αθήνα για εξέταση και συγκεκριμένα στην Ιατροδικαστική Σχολή Αθηνών, χωρίς να το γνωρίζει κανείς και φυσικά χωρίς την παρουσία της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας η οποία δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση αυτή.

Η τεχνική σύμβουλος, Ελπίδα Σπανουδάκη, δήλωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί από κανέναν για αυτή την εξέλιξη και τη μεταφορά των δειγμάτων στην Αθήνα. Αυτό που η ίδια γνώριζε είναι ότι οι ιστολογικές εξετάσεις θα γίνονταν σήμερα σε χώρο όπου θα έπρεπε να παρευρίσκεται η ίδια.

Το γεγονός ότι ακολουθήθηκε μια τελείως διαφορετική διαδικασία, κατά την οποία η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας θα ήταν απούσα και για την οποία δεν είχε ενημερωθεί κανείς, προκαλεί πλήθος ερωτηματικών.

Εξοργισμένη η οικογένεια

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή της οικογένειας της Μελίνας. Ο πατέρας του 4χρονου κοριτσιού δήλωσε ότι κατά τη διαδικασία των ιστολογικών εξετάσεων ζητά οπωσδήποτε να παρευρίσκεται η τεχνική σύμβουλος που έχει προσλάβει η οικογένεια. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, έστειλε έγγραφο μέσω αστυνομίας, στην Ιατροδικαστική Σχολή Αθηνών, στο οποία ζητά να σταματήσει άμεσα οποιαδήποτε διαδικασία εξέτασης των δειγμάτων, μέχρι να παρευρεθεί η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook