Ο Εργοτέλης των 15 ποδοσφαιριστών πάλεψε όσο μπορούσε στη Νέα Σμύρνη γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό από τον Εργοτέλη με 1-0.
Παρότι το μέλλον τους είναι αβέβαιο, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έκαναν ότι μπορούσαν κοιτάζοντας στα μάτια τους Νεοσμυρνιώτες γνωρίζοντας την ήττα χάρις σε ένα γκολ του Μπακασέτα στο 20ο λεπτό.

Αν και ο Εργοτέλης πήγε στην Αθήνα με 15 ποδοσφαιριστές και χωρίς δυνάμεις (αφού έφτασαν σήμερα στην Αθήνα), αυτό δεν έπαιξε ρόλο στην παρουσία του αφού πάτησε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας στο 20′ όταν ο επιθετικός του Πανιωνίου άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Δερμιτζάκη. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, μια σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο ο Δωματάς πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Γιαννιώτη αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε άουτ ενώ στο 70′ ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έκανε λάθος απομάκρυνση όμως ο Μάνος σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook