Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές από τη Βουλγαρία πραγματοποίησε η Επισκοπή που ανακοίνωσε τους Βίκτορ Σίσκοφ, Ρούσλαν Ιβάνοφ και Ράντοσλαφ Μπάτσεφ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Βίκτορ Σίσκοφ, Ρούσλαν Ιβάνοφ και Ράντοσλαφ Μπάτσεφ.

Πιο συγκεκριμένα…

Βίκτορ Σίσκοφ

Ο Βίκτορ Σίσκοφ είναι 29 χρονών (έχει γεννηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου του 1986), έχει ύψος 1.86 κι αγωνίζεται σε θέση φορ. Ο Βίκτορ Σίσκοφ έχει περάσει από ομάδες της γειτονικής  μας χώρας όπως, η Πιρίν Ντέλτσεφ (2009-2013), η Αλασκέρτ, η Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα, η Μπάνσκο και η Πιριν Ράζλογκ (2015).

Το βιογραφικό του είναι πολύ δυνατό καθώς έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ενώ μετράει και 5 ματς με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Ρουσλάν Ιβάνοφ

Ο Ρουσλάν Ιβάνοφ που πραγματοποιούσε εδώ και μέρες προπονήσεις με την ομάδα μας είναι 28 χρονών (γεννήθηκε στις 19/2/1987), έχει ύψος 1.76 και αγωνίζεται ως αμυντικό αλλά και κεντρικό χαφ. Ο Ιβάνοφ έχει αγωνιστεί στην Super League της Βουλγαρίας με την Πιρίν Μπακόρ αλλά και την Μπάνσκο ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο της χώρας του με την Κ17 και Κ19.

Ραντοσλάφ Μπάτσεφ

Ο Ράντοσλαφ Μπάτσεφ που είναι αμυντικός χαφ, αποκτήθηκε μαζί με τους ομοεθνείς του έχοντας λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, καθώς έχει αγωνιστεί στο Europa Leagueμε την Τερνομόρε Βάρνα. Επίσης έχει αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και μετράει 12 συμμετοχές με την Εθνική Βουλγαρίας. Ο Μπάτσεφ είναι (34 χρονών-χρονολογία γέννησης: 1981) και έχει ύψος 1.84.

Και οι τρεις προπονήθηκαν ήδη με το υπόλοιπο γκρουπ των παικτών της ομάδας μας και είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα εφ’ όσον το κρίνει ο προπονητής μας. Ο σύλλογος μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook