Αρκετή καλή παρουσία είχαν οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτριες του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου Παίδων, Νεανίδων και Κορασίδων που έγινε στην Μαλακάσα και στο Κατσιμίδι Αττικής απο τις 8-10 Ιουλίου 2011.

Την καλύτερη εμφάνιση απο την ομάδα του Κύδωνα την έκανε η Χατζάκη Γιολάντα όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και τη τριτη θέση στον αγώνα αντοχής 47 χλμ. στην κατηγορία Νεανίδων. Στην κατηγορία των Πάιδων και στον αγώνα αντοχής 62 χλμ.έλαβαν μέρος περίπου 65 αθλητές ο Καλαϊτζάκης Κωνσταντίνος τερμάτισε στην 7η θέση και στην ατομ.χρονομέτρηση έλαβε την 22η θέση.Ο Αποστολάκης Στέλιος τερμάτισε στην 14η θέση ενώ στα μέσα της διαδρομής είχε μια πτώση και ένα λάστιχο ,στην ατομ.χρονομέτρηση τερμάτισε 18ος.

Στην ίδια κατηγορία ο Δεττοράκης Δημήτρης τερμάτισε στην 33η θέση και στην ατομ.χρονομέτρηση 31ος.Ο Βλαζάκης Νίκος στην 45 θέση, και στην ατομ.χρονομέτρηση 49ος .Στην κατηγορία Κορασίδων και στον αγώνα αντοχής η Φυτίλη Μαριάννα κατέκτησε την 8η θέση.

Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του τμήματος Λυραντωνάκης Στέφανος.

Το τμήμα ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήση τους νέους χορηγούς της ομάδα που είναι: Ποδήλατα ideal, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, αντιπροσοωπεία τροφίμων-καφέδες Αφοι Φυτίλη,το ποδηλατάδικο του Αντώνη,Θ.Σχετάκης Α.Ε.είδη σπιτιού εργαλεία,την φρουταγορά Χανίων αφοι Φρατζεσκάκη,το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιουδάκη Βασίλη.Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε απο την νέα ιστοσελίδα του συλλογου : www.kydwn.blogspot.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook