Με δυο σημαντικές συμβάσεις συνολικού ύψους 1,028 εκ. ευρώ που υπέγραψε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου κ. Χάρης Μαμουλάκης, η Δημοτική Αρχή εντείνει τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας στην πόλη και τους οικισμούς του Ηρακλείου. 

Ειδικότερα, πρόκειται για τη σύμβαση ανακατασκευής ασφαλτικών οδοστρωμάτων, ύψους 539.556,21 €, με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση ζημιών του οδοστρώματος σε δημοτικούς δρόμους και τη σύμβαση κατασκευής μικρών τεχνικών έργων, ύψους 488.588,00 €, με στόχο την υλοποίηση και αποκατάσταση διανοίξεων που πραγματοποιεί η Τεχνική Υπηρεσία σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου. Οι παραπάνω παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου και η χρηματοδότησή τους γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου Ηρακλείου. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι  «Υπογράψαμε δυο σημαντικές συμβάσεις που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην προσπάθεια που δίνουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Με όραμα για μια πόλη πιο φιλική, με σχέδιο δράσης που υλοποιείται μέρα με την ημέρα και με αισιοδοξία ότι παρά τις πολλές και σημαντικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην πόλη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια…» 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook