Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Κισσαμικού, πριν την αναχώρηση της αποστολής από τα Χανιά για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Μάντζη) Ηλία Βαττή (14 συμμετοχές-4 γκολ), που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα εκτίσει την τιμωρία του στην Πάτρα.

Από την άλλη ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Μιχάλης Αγριμάκης, Αλέξης Σελινιωτάκης, ενώ στη διάθεση του 45χρονου προπονητή θα είναι και ο Νίκος Τζημογιάννης.

Η επίσημη ενημέρωση του Κισσαμικού:

Το βράδυ της Παρασκευής, με το πλοίο “BLUE GALAXY” της ΑΝΕΚ Lines/Blue Star Ferries, θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Αθήνα, όπου από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα, για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής γνωστοποιήθηκε η αποστολή του Κισσαμικού, στην οποία συμμετέχουν οι Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσερκέζος, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Τσοντάκης, Τζημογιάννης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Τσικουδάκης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς, Βλάχος.

Δεν υπολογίζεται από τον Σπύρο Μπαξεβάνο ο Ηλίας Βαττής, που θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής (4 κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι αυτό, ενώ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι στη διάθεσή του οι Μιχάλης Αγριμάκης και Αλέξης Σελινιωτάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook