Τον νεαρό Γιώργο Μέμμο που ήταν στο δυναμικό του ΑΟΧ και τους Σάββα Γεωργιάδη, Άλμπι Λένγκα απέκτησε η Επισκοπή, δίνοντας συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση.

Η ανακοίνωση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Σάββα Γεωργιάδη (δεξιός μπακ), Άλμπι Λένγκα (κεντρικός αμυντικός) και Γιώργο Μέμμο (εξτρέμ).

 Ο σύλλογός μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Το βιογραφικό των παικτών

Σάββας Γεωργιάδης

Ο 21χρονος αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ. Ο νεαρός οπισθοφύλακας έχει ξεκινήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις Ακαδημίες του Πήγασου κι έπειτα βρέθηκε στις υποδομές του Ολυμπιακού (Κ17). Αργότερα ανήκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ αλλά και στην ομάδα Κ20 για να δοθεί δανεικός στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Μετέπειτα μετεγγράφηκε στον Πανσερραϊκό, στη Δόξα Δράμας με τελευταίο του σταθμό τον Εθνικό Γαζώρου.

Σ. Γεωργιάδης: «Θα βάλουμε τα δυνατά μας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ευρισκόμενος στην Επισκοπή, ο Σάββας Γεωργιάδης ανέφερε: «Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σωθεί. Το κλίμα στις λίγες μέρες που βρίσκομαι εδώ είναι πολύ καλό. Γνώρισα τα παιδιά (με κάποια απ’ αυτά γνωρίζομαι από καιρό) και είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που καταλήξαμε σε συμφωνία με τη νέα μου ομάδα».

Άλμπι Λένγκα

Ο Άλμπι Λένγκα έχει γεννηθεί στις 11-6-1989 κι αγωνίζεται στη θέση των στόπερ. Έχει ύψος 1.93 κι είναι γεννημένος στην Αλβανία ωστόσο διαθέτει ελληνική υποκοότητα. Ο Λένγκα έχει παραστάσεις από τη Super League της Αλβανίας με ομάδες όπως, η Βλάζνια, η Φλαμουρτάρι, η Βίλιτς) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιώς, την Ηλιούπολη, τον Αστέρα Μαγούλα, τον Αιολικό και την Καλαμάτα.

Α. Λένγκα: «Ήρθα με σκοπό να σώσουμε την ομάδα»

Ο Λένγκα ανέφερε μόλις έφτασε στην Επισκοπή: «Ήρθα με σκοπό να σωθεί η ομάδα και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να πραγματοποιήσουμε το σκοπό μας».

Γιώργος Μέμος

Ο νεαρός εξτρέμ ο οποίος κατάγεται από τα Ανώγεια, ανήκει στον ΑΟ Επισκοπής για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Γιώργος Μέμος είναι 18 χρονών (έχει γεννηθεί στις 17/11/1997) κι έχει ύψος 1.69. Προηγούμενες ομάδες του είναι ο Εργοτέλης και ο ΑΟ Χανιά.

Γιώργος Μέμος: «Να προσπαθήσουμε όλοι για την παραμονή»

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός ανέφερε μετά τις σχετικές υπογραφές: «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για την παραμονή της ομάδας. Γι’ αυτό ήρθαμε να βοηθήσουμε και μαζί με την ομάδα να μπορέσω να διακριθώ και ‘γω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook