Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος  κατηγορείται για κλοπή. 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, άγνωστος δράστης επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, αφαίρεσε αιφνιδίως την τσάντα 47χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα  και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε  ότι ο 33χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε πλησίον της οικίας του 33χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες  τις οποίες είχε αφαιρέσει, την 09.07.2015 από 37χρονο ημεδαπό και την 13.01.2016 από 46χρονο ημεδαπό.

Άμεσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 33χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία περιέχονταν στην τσάντα της 47χρονης και της αποδόθηκαν.

Δίκυκλες μοτοσυκλέτες αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook