Κλίμα αβεβαιότητας, για πολλοστή φορά στην ιστορία της ομάδας, υπάρχει στις τάξεις του ΑΟ Χανιά αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις και το μέλλον της ομάδας.

Πέρα από το διοικητικό ωστόσο και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας προβληματίζει, αφού μένει στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα εξέδωσαν ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά, την οποία υπογράφουν εκ μέρους τους οι αρχηγοί Χάρης Μπριλάκης και Τάσος Παγώνης, όπου αναφέρουν ότι πληροφορήθηκαν από τη διοίκηση ότι μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από την προεδρία η ομάδα θα είναι… ακέφαλη από 1η Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά, ύστερα από τις τελευταίες διοικητικές

εξελίξεις και ύστερα από την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε δημόσια απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της ομάδος.

Έως και σήμερα, ο πρόεδρος ήταν συνεπής στις οικονομικές μας απαιτήσεις και πληροφορούμαστε πως από 1η Φεβρουαρίου δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε διότι η ομάδα θα είναι ακέφαλη. Η κατάσταση μας, είναι σε αβεβαιότητα και η οικογένεια μας και το μέλλον μας, κρίνεται από το μέλλον της ομάδος.

Οι αρχηγοί της ομάδος

Χάρης Μπριλάκης

Τάσος Παγώνης

Ως εκπρόσωποι όλων των ποδοσφαιριστών  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook