Με δύο νίκες απέναντι σε Ρέθυμνο και ΟΦΗ και μία ακόμα άνευ αγώνος, ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στους αγώνες της α’ φάσης του πρωταθλήματος οι Παίδες του ΝΟΧ.

Η επίσημη ενημέρωση για την πρεμιέρα της ομάδας των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη:

Επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πρωτάθλημα πόλο Παίδων το οποίο ξεκίνησε σε ό,τι αφορά τον όμιλο Κρήτης με τους αγώνες της α’ φάσης που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο.

Η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση των Ν.Ο. Ρεθύμνου και ΟΦΗ κι έτσι να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ ακόμη επικράτησε άνευ αγώνος του Α.Ο. Πλιτς Πλατς που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Οι νίκες επί του Ρεθύμνου ήταν με σκορ 5-3 κι επί του ΟΦΗ με 6-5.

Στόχος μέσα από αυτά τα παιχνίδια ήταν η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων αθλητών, οι οποίοι έδειξαν σε καλή κατάσταση.

Η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με σειρά να παίρνει μία νέα προετοιμασία για τον Ναυτικό Ομιλο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Πλιτς Πλατς 5-0 α..α

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 5-3

Τα 8λεπτα: 0-1, 2-0, 1-1, 2-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης 2, Δασκαλάκης, Βουράκης, Μαυρακάκης, Μπελώνης 1, Παντερμάκης 1, Πισσαδάκης, Σπάχης, Πολυχρονάκης 1, Μαστορακάκης, Μπιτσάκης, Σκαραντωνάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Τριποδάκης.

3η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ 6-5

Τα 8λεπτα: 3-1, 0-2, 3-1, 0-1

Ν.Ο. Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας – Γιάννης Ζαγουράκης): Λαδόπουλος, Κουτρουλάκης, Μαλινάκης 2, Δασκαλάκης, Βουράκης, Μαυρακάκης, Μπελώνης, Παντερμάκης 2, Πισσαδάκης, Σπάχης, Πολυχρονάκης 1, Μαστορακάκης 1, Μπιτσάκης, Σκαραντωνάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Τριποδάκης.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook