Από θαύμα σώθηκε ένας 65χρονος στο Αεροδρόμιο Χανίων καθώς τη στιγμή που αναχωρούσε με το αυτοκίνητό του από τον Αερολιμένα, εξαιτίας του ελλιπέστατου φωτισμού και της πλημμελούς σήμανσης στο χώρο που γίνονται τα έργα επέκτασης του Αεροδρομίου, το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε μεταλλική μπάρα και ο ίδιος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με ελαφριά ευτυχώς τραύματα.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 20:00, στο χώρο έξω από τις αφίξεις, στο σημείο που είναι σε εξέλιξη τα έργα επέκτασης του Αερολιμένα ενώ η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής καθώς ο μεταλλικός βραχίονας της μπάρας είχε σφηνωθεί στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, στην πλευρά του οδηγού.

 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιάννης Παπαδημητράκης, συγγενικό πρόσωπο του 65χρονου, στο σημείο, παρόλο που υπάρχουν μεταλλικές σιδηροκατασκευές δεν υπάρχει ούτε επαρκής σήμανση και φωτισμός και σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες, η πρόκληση ατυχήματος ήταν θέμα χρόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες, στο ίδιο σημείο έχουν προκληθεί τρία ατυχήματα όχι από αμέλεια των  οδηγών αλλά από εγκληματική – χαρακτηρισμός που δεν είναι υπερβολικός – αμέλεια των αρμοδίων να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των επισκεπτών του Αεροδρομίου.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Παπαδημητράκης, επισημαίνοντας την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο περιαύλειος χώρος και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους οδηγούς.

Ίσως μετά από τρία ατυχήματα, να υπάρξει τελικά η αυτονόητη μέριμνα από την πλευρά των αρμοδίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook