Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18/1/2016  στο Υπουργείο Τουρισμού μεταξύ του Γ. Γ. κ. Ζαχαράτου  και του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Θραψανιώτη με θέμα τη Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Θραψανιώτης έθεσε  στο Γ. Γ. το θέμα της προμήθειας των βιβλίων της Σχολής τα οποία έχουν καθυστερήσει να χορηγηθούν στους φοιτητές, της χρήσης  του κτηρίου του ΕΟΜΕΧ για τις ανάγκες των εργαστηρίων, καθώς και το θέμα για τις επαναλαμβανόμενες φήμες της μετακίνησης της σχολής στη πόλη του Ηράκλειου.

Ο Γ. Γ. διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα μετακίνησης της σχολής από τον Άγιο Νικόλαο. Επισήμανε ότι στόχος του Υπουργείου  είναι η ανασυγκρότηση, αναβάθμιση και η χρηματοδότηση και των τεσσάρων τουριστικών σχολών της Ελλάδας, καθιστώντας τις διαβαθμισμένες επαγγελματικές σχολές εξαιρετικού επιπέδου.  Όσο αφορά τα βιβλία, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες κλείνει ο διαγωνισμός και τα βιβλία θα είναι έτοιμα να παραδοθούν. O Μανόλης Θραψανιώτης ζήτησε από τον κ. Ζαχαράτο να επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο, για να λάβει τη διαβεβαίωση από το Γ. Γ.  ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη για τα θέματα και προβλήματα της Σχολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook