Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, o Πλατανιάς προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου μέσου και σπουδαίου ταλέντου ενώ θα παραχωρηθεί δανεικός στον Κισσαμικό μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Μπουρσέλης που αποχώρησε από τον Εργοτέλη μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα ενώ θα παραχωρηθεί δανεικός στον Κισσαμικό μέχρι το τέλος της περιόδου. Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση με σημαντικές προοπτικές για το μέλλον καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη αξία και σπουδαίο ταλέντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο Αντώνης Μπουρσέλης συμφώνησε με τον Πλατανιά όπου αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Παρότι από τον ΟΦΗ είχαν προσεγγίσει αρκετά ζεστά τον 21χρονο κεντρικό μέσος, εκείνος θεώρησε ότι έπρεπε να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίζεται η ομάδα.

Μάλιστα, η μετακίνηση του Αντώνη Μπουρσέλη στον Πλατανιά θεωρείται δεδομένη ενώ η Χανιώτικη ΠΑΕ, εν γνώσει του νεαρού ποδοσφαιριστή, έχει συμφωνήσει με τον Κισσαμικό προκειμένου να τον παραχωρήσει δανεικό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook