Στο 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα, συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων το σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Μία νέα συμμετοχή σε αγώνες που έγιναν εκτός Κρήτης είχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, λαμβάνοντας μέρος το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου στο 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ που διοργάνωσε στον Καρέα, ο τοπικός Αθλητικός Ομιλος.

Η Αντισφαίριση κατάφερε να έχει μία αρκετά μεγάλη συμμετοχή με 10 συνολικά κορίτσια, αντίπαλος των οποίων εκτός από τις άλλες αθλήτριες αποτέλεσε ο… χρόνος, καθώς λόγω της προγραμματισμένης επιστροφής για τα Χανιά με το αεροπλάνο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους και ουσιαστικά να διεκδικήσουν μία θέση στους τελικούς! Σε αυτή την κατηγορία βρέθηκαν η Μαρία Λαδάκη στις Κορασίδες που κέρδισε μία θέση μεν στην 4άδα αλλά δεν μπόρεσε να παίξει στον ημιτελικό και επίσης η Μαρία-Ανελίζε Βαμβακάκη στις Παγκορασίδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΑΧ έδωσε συνέχεια στις αγωνιστικές του δράσεις, με τους δύο προπονητές που συνόδευσαν τα κορίτσια, τους Μιχάλη Αγγελίδη και Μανόλη Σγουρομάλλη να έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους.

Να σημειωθεί ότι το 2ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Ο. Καρέα κατάφερε να έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών πανελληνίως, καθώς πήραν μέρος 217 αθλητές από 13 περιοχές όλης της χώρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ

Νεανίδες

Φραντζεσκάκη Εύα 16άδα

Κορασίδες

Λαδάκη Μαρία 4άδα
Λαδάκη Στέλλα 8άδα
Κοτζαμιχάλη Γιώτα 8άδα
Πιπεράκη Ρόδω 16άδα
Πρωτοπαπαδάκη Γωγώ 16άδα
Τρύφωνος Μαρία προκριματικά

Παγκορασίδες

Βαμβακάκη Ανελίζε-Μαρία 4άδα
Αγγελίδου Ζωή 16άδα
Βεργεράκη Θεανώ 16άδα

Νέοι αγώνες στο ΣΕΦ για την ομάδα της Α1

Συνέχεια στο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ της Α1 εθνικής κατηγορίας δίνεται αυτό το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου. Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα τεθεί αντιμέτωπος των Α.Ο. Ταταύλα Κων/λεως και Α.Σ. Πρόοδος Βούτζας Ραφήνας έχοντας στη διάθεσή του τους τρεις από τους τέσσερις αθλητές που συνθέτουν την αγωνιστική του ομάδα.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον ΟΑΧ να επιδιώκει στις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις.

Την αποστολή για τον χανιώτικο Ομιλο συνθέτουν οι Κωνσταντίνος Μουτσάκης, Σπύρος Κιούφης και Κωνσταντίνος Λεμονής, με τον Κυριάκο Πενταράκη να μη συμμετέχει σε αυτούς τους αγώνες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10η αγωνιστική
Σάββατο (23/1, 13:00) Ο.Α. Χανίων – Α.Ο. Ταταύλα Κων/λεως

12η αγωνιστική
Σάββατο (243/1, 10:00) Α.Σ. Πρόοδος Βούτζας Ραφήνας – Ο.Α. Χανίων

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook