Μια σειρά κοινωνικές υπηρεσίες και πρόνοιας προς τους συμπολίτες μας, καλύπτονται, τα τελευταία χρόνια, μέσα από την συνεργασία μεταξύ φορέων και πολιτών.

Όπως και στην περίπτωση της ΠΕ Λασιθίου όπου πολίτες κινητοποιήθηκαν προσφέροντας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Τους ανθρώπους αυτους, ευχαριστεί με την παρακάτω επιστολή η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Στο ευχαριστήριο μήνυμα αναφέρει:

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Γεώργιο Ταβλά για την ευγενική του χειρονομία να παραχωρήσει κτίριο στη θέση Γλύμματα Αγίου Νικολάου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος μεταφόρτωσης και διανομής  προϊόντων για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.  

Η δωρεά σας προς το κοινωνικό σύνολο να είστε βέβαιος ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου καθώς και από όλους τους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης.

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για τη θετική και άμεση ανταπόκριση του κυρίου Χαβάκη από την εταιρεία Μεγαλόνησος-Χαβάκη, του Αποστολάκη Μανώλη (χωματουργικές εργασίες), του Αντιδημάρχου Αγίου Νικολάου Ν. Χαριτάκη καθώς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διαδικασία παραλαβής και διανομής των φρούτων στους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).

Τέλος εκφράζω την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook