Κομμάτι – κομμάτι προσπαθούν να συμπληρώσουν οι αρχές, το παζλ της στυγερής δολοφονίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 21 και αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου στις Καλάθενες Κισάμου.

Η  ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο Ιατροδικαστής  Σταμάτης  Μπελιβάνης, επιβεβαίωσε και τα αρχικά πορίσματα από την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος.

Ο 51χρονος αγρότης Κ.Μ., πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε δεχθεί μια βολή από μακρύκαννη κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι, αλλά την θανατηφόρα βολή την δέχτηκε στο μυοκάρδιο από μακρύκαννο πολεμικό όπλο.

Μάλιστα η βολή απο το πολεμικό όπλο στο ύψος της καρδιάς ήταν διαμπερής.

Ο θάνατος του επήλθε το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου και μετά από  αυτά τα δεδομένα, τα έως τώρα στοιχεία για την ενέδρα θανάτου σε βάρος του 50χρονου έχουν ως εξής:

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, ο 51χρονος ήταν σε χωράφι του μέχρι νωρίς το απόγευμα, οπότε περίπου στις 5μμ, ξεκίνησε για την επιστροφή στο χωριό με το τρακτέρ του.

Σε κάποιο σημείο του αγροτικού δρόμου, δύο άτομα είχαν στήσει την θανατηφόρα ενέδρα.

Μόλις πλησίασε, και ενώ ήταν πάνω στο τρακτέρ, βγήκαν από τους κρυψώνες τους και πριν προλάβει να αντιδράσει, τον πυροβόλησαν, ο ένας με κυνηγετική καραμπίνα και ο άλλος με πολεμικό όπλο.

Οι δράστες έφυγαν, άγνωστο πως, ενώ ο 51χρονος έπεφτε θανάσιμα τραυματισμένος  στην θέση όπου καθόταν στο τρακτέρ, το οποίο στην συνέχεια ανεξέλεγκτο ανετράπη.

Καθώς δεν επέστρεψε, οικείοι του τον αναζήτησαν και με αποτέλεσμα να βρεθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής πεσμένος δίπλα στο τρακτέρ, ενώ επειδή η αρχική εντύπωση που δόθηκε ήταν πως επρόκειτο για αγροτικό ατύχημα κλήθηκε η Πυροσβεστική. 

Όμως μόλις πλησίασαν οι πυροσβέστες κατάλαβαν τι είχε συμβεί και ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Πάντως αστυνομικές πηγές μιλώντας στο Flashnews.gr, τόνισαν πως ερευνούνται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και η συμμετοχή πέραν των δύο ατόμων, ενώ με νόημα επεσήμαναν πως η πρόσφατη εξιχνίαση της διπλής στυγερής δολοφονίας στο Σφηνάρι Κισάμου, έναν χρόνο μετά, καταδεικνύει πως αργά η γρήγορα και αυτό το έγκλημα θα εξιχνιαστεί και οι δράστες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook