Σε συνέχεια της συνάντησης των προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο που έλαβε χώρα στην Αθήνα την 22/01/2016 με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την πρόταση για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, η Ένωση Αξιωματικών Κρήτης ξεκίνησε σειρά επαφών με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και λοιπούς φορείς.

Την 23-01-2016 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου κ. Αυγενάκη Ελευθέριο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις των ενστόλων αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα – που προωθείται από την κυβέρνηση, που στόχο έχει να καταβαραθρώσει χρόνια ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά κεκτημένα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης παραδόθηκε υπόμνημα με βάση το οποίο ζητήσαμε να καταψηφιστούν οι επίμαχες διατάξεις που θίγουν κατάφορα τα δικαιώματα μας.

Από τη πλευρά του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε στη καταψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου δηλώνοντας παράλληλα ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν οι επίσημες θέσεις της παράταξης που εκπροσωπεί για το φλέγον αυτό ζήτημα, που σε κάθε περίπτωση δεν θα αναφέρεται σε ένα ενιαίο φορέα ασφάλισης.

Ο κύκλος επαφών και δράσεων της Ένωσής μας θα συνεχιστεί το προσεχές χρονικό διάστημα με στόχο τη προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook