Ο Κώστας Βερναδάκης μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για τον Α.Ο. Χανιά, αφού όπως σημείωσε ο Γιώργος Λυρώνης ήταν εμπύρετος και δεν μπορούσε να παρευρεθεί σε αυτήν.

Ο πρώην τεχνικός του ΙΝΚΑ και νυν συνεργάτης του προπονητή στον ΑΟΧ είπε τα εξής:

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο κ. Λυρώνης λυπάται που δεν είναι αυτή τη στιγμή εδώ. Σε όλο το παιχνίδι ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει και γι’ αυτό το λόγο είμαι εγώ εδώ.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει μπάτζετ περίπου 2.000.000 ευρώ. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να σταματήσουμε τα ατού αυτής της ομάδας. Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια γιατί το κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό και όχι μόνο αυτό, θεωρώ ότι στο παιχνίδι είχαμε τον έλεγχο ακόμα κι όταν δεν είχαμε τη μπάλα στην κατοχή μας, αλλά κι όταν είχαμε τη μπάλα. Αυτό που μας μένει, είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο έχασε κι η Λάρισα δυο κλασικές ευκαιρίες, αλλά αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν.

Εμείς αυτό που κρατάμε, είναι η πολύ καλή εικόνα των παιδιών. Το “Χ” είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες και συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Τις τελευταίες 10 μέρες έχουμε παίξει 4 παιχνίδια εκ των οποίων τα 2 με τον Ολυμπιακό. Ο βαθμός δυσκολίας και καταπόνησης των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλος και σήμερα, παρά την κούραση, τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook