Tην Παρασκευή 21-1-2016 και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη, στο γραφείο του στην Αθήνα. 

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες του Λασιθίου και οι Αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτές, εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης αστυνομικού προσωπικού και ανέφεραν πως μόνο με την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου με ανθρώπινο δυναμικό μπορούν αυτά να αντιμετοπιστούν. Επίσης συζητήθηκε η επικείμενη αναδιάρθωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και τέθηκαν υπόψιν του κ. Υπουργού οι θέσεις της Ένωσης για το ζήτημα αυτό και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την αστυνόμευση της περιοχής, εαν εφαρμοστεί τελικά το προτεινόμενο σχέδιο.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή αυτά που του αναφέρθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook