Τους ξεπαγιασμένους Νεοϋορκέζους ανέλαβε να ζεστάνει μια τολμηρή «desnuda», η οποία εμφανίστηκε χτες ολόγυμνη στο κέντρο της πόλης για να… φτυαρίσει χιόνι και να εμψυχώσει τους συμπολίτες της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον «Τζόνας», μια από τις πιο ισχυρές χιονοθύελλες των τελευταίων ετών στην χώρα.

Οι «desnudas», δηλαδή οι εκρηκτικές performers που τριγυρνούν ημίγυμνες στο κέντρο της Νέας Υόρκης τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια καρναβαλική ατμόσφαιρα στην πλατεία Τάιμς Σκουερ και τους γύρω δρόμους, έσπευσαν να κρυφτούν στα σπίτια τους όταν χτύπησε ο «Snowzilla», με εξαίρεση την 23χρονη Amanda Roman.

Αντιμετώπισε το κρύο με… τόλμη 

Η σέξι νεαρή θεώρησε καθήκον της να σταθεί στο πλευρό των συμπολιτών της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και έτσι βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την καθιερωμένη της… ελαφριά αμφιέση. Το θάρρος της ανταμείφθηκε φυσικά με ιδιαίτερα υψηλά φιλοδωρήματα, που έφταναν σε πολλές περιπτώσεις τα 20 δολάρια.

Οι «desnudas» είχαν βρεθεί πέρυσι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία για την απομάκρυνσή τους από το κέντρο της πόλης του.

Το χρέος της στην πόλη που αγαπά έκανε η 23χρονη…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook