Η τύχη… γύρισε την πλάτη της στον Κισσαμικό και η Κέρκυρα με αυτογκόλ και διαιτητική βοήθεια κατάφερε να φύγει με πολύτιμη νίκη από το γήπεδο Μάλεμε με σκορ 0-1.

Ο Γιαννίτσης στο 11’ προσπάθησε να διώξει τη σέντρα του Σουάνη αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη, με το γκολ αυτό να δίνει τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Σε αυτό βοήθησε και ο ρέφερι Νεοφυτιάδης, με τον α’ βοηθό Μπετσόγλου, αμφότεροι από την ΕΠΣ Κορινθίας, που “έκλεισαν τα μάτια” σε χέρι του Νίκιτς μέσα στην περιοχή στο 42’.

Ο Σαπαλίδης στο ντεμπούτο και ο Σταθάκης… σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα έκλεισε καλά τους χώρους και δεν επέτρεψε στον Κισσαμικό να δημιουργήσει φάσεις. Αντίθετα η ίδια είχε δοκάρι με τον Ανδρεόπουλο στο 47’.

Οι φάσεις του αγώνα
11’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Σουάνη ο Γιαννίτσης κάνει την προβολή για να απομακρύνει την μπάλα αλλά τη στέλνει στα δίχτυα (0-1).
12’ Σουτ του Σουάνη ο Λαζαρίδης μπλόκαρε.
19’ Σουτ του Ντουαλά άουτ.
20’ Ο Σαπαλίδης πασάρει στον Μάνιας το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
23’ Σέντρα του Κόντου κεφαλιά του Παμλίδη μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
25’ Σέντρα του Κόντου ο Σταθάκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Σουάνης απέναντι από τον Λαζαρίδη με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.
27’ Ο Βαττής πάσαρε στον Τσοντάκη που έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Σαπαλίδη, που δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία.
37’ Φάουλ του Μάνιας ο Σταθάκης από πλεονεκτική θέση με προβολή στέλνει την μπάλα παράλληλα από την εστία.
42’ Σέντρα του Τσικουδάκη η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Νίκιτς ο ρέφερι δεν καταλογίζει το πέναλτι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μάνιας σουτάρει και ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει την μπάλα.
47’ Έπειτα από απομάκρυνση του Σταθάκη ο Ανδρεόπουλος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
56’ Σουτ του Κόντου άουτ.
78’ Ο Παμλίδης σέντραρε για τον Ανδρεόπουλο, που προσπάθησε να σκοράρει περνώντας την μπάλα πάνω από τον Λαζαρίδη, αλλά την έστειλε αρκετά έξω από την εστία.
82’ Σουτ του Ντουαλά άουτ.
90+5’ Φάουλ του Λαζαρίδη ο Γιαννίτσης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και την απομάκρυνε ο Βενέτης.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας)-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ντιόγκο (45’), Ανδρεόπουλος (52’), Ιωάννου (71’), Βενέτης (90+1’), Ποσίνκοβιτς (90+1’)

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Πότσι, Ενγκουέμ (55’ Λώττας), Μάνιας, Τσικουδάκης (74’ Μάντζης), Βαττής (69’ Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ιωάννου, Βενέτης, Ντιόγκο, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Κόντος (70’ Μακρίδης), Σουάνης (90’ Βλάχος), Παμλίδης, Ντουαλά (90+3’ Νταντίδης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook