Σε πορεία κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χανίων – Συλλαλητήριο την Πέμπτη 28/1

Αναλυτικότερα,, όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛΜΕ Χανίων “στην  συνεδρίαση 21/1 του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων αποφασίστηκαν τα εξής:

1.     Για την μάχη αποτροπής ψήφισης του Ασφαλιστικού, οργανώνουμε Νέα  Γεν. Συνέλευση την Τετάρτη 27/1 στις 18.30 στο 1ο ΕΠΑΛ με θέμα το Ασφαλιστικό. 

Επισυνάπτουμε τη σχετική εισήγηση της ΟΛΜΕ.

2.     Καλέσαμε σε νέα σύσκεψη την Παρασκευή 22/1, όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις επιτροπές ανέργων, τις επιτροπές αγώνα για το συντονισμό της δράσης μας. Αποφασίστηκε  συγκέντρωση Πέμπτη 28/01 στις 19:00  πλατεία αγοράς. 

3.     Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ στις 17/02 για την συζήτηση και ανάδειξη του ζητήματος   αναπληρωτές – ωρομίσθιοι και ελαστική εργασία.

4. Σάββατο 6/02 στις 18:00 στο 1ο ΓΕΛ Χανίων (ΑΒΕΑ), εκδήλωση προς τιμήν των συναδέλφων που συνταξιοδοτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

5.     Προετοιμάζουμε και οργανώνουμε τη Γενική Απεργία 4 Φλεβάρη που έχει αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ για την αποτροπή ψήφισης του νέου ασφαλιστικού”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook