Ένωσαν τις φωνές τους και με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου όλοι ελπίζουν να βγεί νικητής απο την μάχη που δίνει 22χρονος Χανιώτης αστυνομικός.

Πρόκειται για τον τραυματισθέντα σε ατύχημα Βαρδή Παπαδογεωργάκη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει την μάχη νοσηλευόμενος, αλλά η οικογένειά του χρειάζεται – πέραν της ηθικής – και την οικονομική στήριξη όλων.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας και ο αδελφός του Βαρδή Παπαδογεωργάκη είναι επίσης αστυνομικοί.

Σήμερα το μεσημέρι σε κοσμικό κέντρο των Χανίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που στήριξε η ¨ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων με την συμμετοχή οκτώ καλλιτεχνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος πολιτών, ενώ για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλληλεγγύης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

“Η Ένωσή μας συγχαίρει την ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ , αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης που έλαβε χώρα την 24/01/2016 στα Χανιά με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας ενός νέου συναδέλφου μας ο οποίος τους τελευταίους μήνες δίνει τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του. Τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας, αυτές τις δύσκολες περιόδους, διατηρεί τη συνοχή και τα ιδανικά της και ότι η φιλία και η αγάπη προς το συνάνθρωπο ευτυχώς παραμένουν αξίες αναλλοίωτες. 

Το Δ.Σ. μας αποφάσισε να στηρίξει την εκδήλωση αυτή με οικονομική συνεισφορά και εύχεται στον ίδιο και στην οικογένειά του περαστικά και να είναι σύντομα πάλι κοντά μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook