Αν και προηγήθηκε με 2-0 της Κορίνθου, ο ΑΟ Χανιά γνώρισε την ήττα με 3-2 στο Ε.Σ. Χανίων μένοντας με την απογοήτευση και χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Ο ΑΟΧ προηγήθηκε στο 51’ με δυο γκολ διαφορά αλλά από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τους μπλε οι οποίοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να σώσουν την ισοπαλία αλλά ηττήθηκαν από τη νέα πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, η κούραση, τα αμυντικά λάθη αλλά και το πάθος της Κορίνθου ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του ΑΟΧ ο οποίος είδε τη διαφορά του από την γραμμή του υποβιβασμού να μειώνεται στους 4 βαθμούς και με δεδομένο ότι ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε πάτρα και Ρουφ κάνουν το έργο του πολύ δύσκολο.

Στο 19’ ο Σεληνιωτάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Τσεσμελή, ενώ στο 51’ μετά το δοκάρι στο σουτ του Μποχώνη ο Δρακάκης από κοντά έκανε το 2-0. 

Οι φίλοι του ΑΟΧ άρχισαν τα πανηγύρια στις εξέδρες του ΕΣ Χανίων αλλά η Κόρινθος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 64’ ο Τσουλάκος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ 79’ ο Παυλίδης με κεφαλιά από σέντρα του Μπαντά έφερε το ματς στα ίσα. τη νίκη στους φιλοξενούμενος έδωσε ο Τσουλάκος στο 84΄, με τον ΑΟΧ να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την ισοπαλία με τον Δρακάκη στο 94’. Σαν να μην έφτανε η ήττα, ο ΑΟΧ στις καθυστερήσεις έχασε με κόκκινη τον Ραπτάκη που αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης.

Εντεκάδες

ΑΟΧ: Καλογεράκης, Παπακαστρίσιος, Μποχώνης, Ιασωνιδης, Σεληνιωτάκης (50’ λτ Δρακάκης), Τσεσμελής, Ραπτάκης, Αντωνόπουλος (88’ Τσιτλακίδης), Τεπετός (73’ Περράκης), Τσάτσος, Γωνιωτάκης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αρχοντάκης, Φραγκάκης (60’ Μαντάς), Φίλης (55’ Μειμάρογλου ), Ψυχογιόπουλος, Σπυρόπουλος, Νικολάου, Ζάρκος, Ντόμας, Καφαντάρης (56’ Καφαντάρης), Παυλίδης, Δημητριάδης
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Καμπαξης Καμπούρης Πριόνας ( Ευβοίας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook