Στην πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντέρμπεου θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια ο Άλμπι Άλλα αφήνοντας την Ελλάδα για την γειτονική χώρα.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός (γεν. 01/02/1993) ήταν σε συζητήσεις με την Σκεντέρμπεου εδώ και αρκετό καιρό και απλά μετά την διάλυση του Εργοτέλη επικυρώθηκε η μεταγραφή του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Άλμπι Άλλα βρίσκεται ήδη στην Αλβανία όπου μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από την Σκεντέρμπεου. Η Σκεντέρμπεου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σαιζόν ενώ έγινε η πρώτη αλβανική ομάδα που συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άλλα που είναι αλβανικής καταγωγής βρέθηκε στον Εργοτέλη από πολύ μικρή ηλικία ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Φωκικό και την Παναχαϊκή προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σαιζόν και φαίνεται ότι οι συμπατριώτες του τον πρόσεξαν με αποτέλεσμα να τον «δέσουν» με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook