Αν και σημείωσε ότι ο Πλατανιάς μπορούσε να κερδίσει ο Χουάν Μουνάφο τόνισε ότι και ο βαθμός που απέσπασε η ομάδα του από τον Ηρακλή είναι καλός για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού μέσου στην κάμερα της nova:

«Πάντα όταν παίρνεις έναν βαθμό έξω από το… σπίτι σου είναι καλό, αλλά σίγουρα είχαμε ευκαιρίες και μένει αυτό, ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αλλά και ο Ηρακλής στα πρώτα λεπτά είχε 2-3 ευκαιρίες κι αν έβαζε το γκολ θα ήταν διαφορετικά. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ανοιχτό παιχνίδι και έκαναν και οι δύο ομάδες φάσεις. Εμείς όπως πάντα προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή και να παίξουμε κάτω την μπάλα, να βρούμε χώρους από δεξιά και αριστερά για να κάνουμε φάσεις και μετά τα πρώτα λεπτά που ήταν λίγο δύσκολο το γήπεδο για εμάς αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και κάναμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ είναι καλό να μην χάσεις. Ο βαθμός είναι καλός και τώρα πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει στην έδρα μας για να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης. Είμαστε μία καλή ομάδα που στα πρώτα παιχνίδια στον πρώτο γύρο με αυτές τις δύο ομάδες κάναμε πάρα πολύ καλά παιχνίδια και αν συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το αν ο βαθμός κάνει τον Πλατανιά να αισθάνεται πιο… άνετα: «Σίγουρα ένας βαθμός πάντα είναι καλός. Φεύγεις λίγο από τις ομάδες που είναι κάτω, αλλά θέλει πολύ ακόμα. Πρέπει να βρούμε τη νίκη στον δεύτερο γύρο και μακάρι να έρθει τώρα στην έδρα μας για να μπορούμε να ξεφύγουμε πιο πολύ».

Απομαγνητοφώνηση Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook