Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο ξεκίνημα του ματς, όπου μπορούσε να προηγηθεί, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το παιχνίδι όπως αποδίδονται στην ιστοσελίδα bluearena.gr:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι σήμερα. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να έχουμε προηγηθεί κάτι που αν γίνονταν θα μιλάγαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες. Μετά ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι. Χάσαμε το κέντρο , δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορέσαμε να κάνουμε φάσεις.

Το είχα πει και πριν το παιχνίδι πως για εμάς ήταν «κλειδί» ο αγώνας αυτός. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών, έχω παράπονο από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Το άσχημο για εμάς είναι πως προέκυψαν προβλήματα μέσα στο παιχνίδι που δεν περιμέναμε.

Εχουμε όμως ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να κοιτάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μπροστά μας έχουμε την ΑΕΚ και εκεί συγκεντρωνόμαστε από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Για το τι εννοούσε όταν είπε πως προέκυψαν προβλήματα: «Τραυματίστηκε η αλλαγή μας. Μιλάω για τον Ρομάνο. Ουσιαστικά παίζαμε με δέκα παίκτες. Τον έφερα από δεξιά γιατί ήταν λιγότερο ακίνδυνος από εκεί ο Πλατανιάς. Συμβαίνουν αυτά και γι’ αυτό χάσαμε την ηρεμία μας. Μακάρι να είναι μικρό το πρόβλημα, όμως με στεναχώρησε γιατί τον χάσαμε μέσα στο παιχνίδι, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook