Ο Νίκος Νιόπλιας με τη σειρά του, ανέφερε πως «έχω μιλήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα με ανθρώπους της ομάδας και τα έχουμε πεί. Ηθελα νας σας γνωρίσω όλους απο κοντά και να σας αναλύσω το πλάνο μου και τις σκέψεις μου για την ομάδα. Αλλά να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. Οπως και εσείς μπήκατε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, έτσι και εγώ έρχομαι να βοηθήσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πετύχουμε, δεν θα ερχόμουν. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα».

Στα χέρια του Νίκου Νιόπλια ανατίθεται και επίσημα το τιμόνι του ΟΦΗ και η εν λευκώ καθοδήγηση της ομάδας, απο την Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.Ο 51χρονος προπονητής που είχε συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, απο την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε και τυπικά τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και απο την Πέμπτη (28/1) μπαίνει μπροστά στην μάχη, που θα δώσει ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο και να ξεφύγει απο την Γ Εθνική.

Ο Νίκος Νιόπλιας την Δευτέρα το βράδυ (25/1), παρέστη στη συνεδρίαση της Διοικουσας Επιτροπής του ΟΦΗ και ανέλυσε το πλάνο του για την κρητική ομάδα, σε αγωνιστικά, οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook