Παρά την καλή παρουσία απέναντι σε Ταταύλα και Πρόοδο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ήττες, για την 10η και 12η αγωνιστική αντίστοιχα.

Ο ΟΑΧ ηττήθηκε από τα Ταταύλα με 1-4 και από την Πρόοδο με 2-4.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:

Δύο ήττες γνώρισε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στο πλαίσιο της 10ης και της 12ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Με τους Κωνσταντίνο Μουτσάκη, Σπύρο Κιούφη και Κωνσταντίνο Λεμονή να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες, ο χανιώτικος Ομιλος δεν μπόρεσε να τα καταφέρει απέναντι στον Ο.Α. Ταταύλα Κων/λεως και τον Α.Σ. Πρόοδο Βούτζας Ραφήνας, χάνοντας το πρώτο παιχνίδι με 4-1 και το δεύτερο με 4-0.

Από την άλλη, θα πρέπει να τονιστεί η καλή προσπάθεια που έγινε από τους αθλητές του ΟΑΧ, με τον Μουτσάκη να κερδίζει ένα από τα σετ, 3-0 τον Αλεξανδρόπουλο στο ματς με τα Ταταύλα ενώ ο ίδιος αθλητής έχασε στις λεπτομέρειες με 3-2 από τον Βλοντινό στο ίδιο παιχνίδι.

Αντίστοιχα, κόντρα στην Πρόοδο, ο ΟΑΧ μπορεί να μην κέρδισε κάποιο σετ, εντούτοις το δίδυμο των Λεμονή / Κιούφη αντιστάθηκε πολύ στους Κορδούτη και Χατζάκη χάνοντας με 3-2 ενώ τόσο ο Μουτσάκης όσο και ο Λεμονής είχαν από ένα κερδισμένο σετ απέναντι στον Αγγελάκη και τον Κορδούτη αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά την 11η αγωνιστική, ο ΟΑΧ δεν αγωνίστηκε, καθώς στο πρόγραμμά του ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Επόμενοι αγώνες για την Αντισφαίριση είναι το σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου, πάλι στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

10η αγωνιστική
Ο.Α. Χανίων-Ο.Α. Ταταύλα Κων/λεως 1-4
Μουτσάκης-Αλεξανδρόπουλος 3-0
Κιούφης-Βλοντινός 0-3
Λεμονής-Παπαδημητρίου 0-3
Μουτσάκης-Βλοντινός 2-3
Λεμονής / Κιούφης-Βλοντινός / Μανουσόφ 0-3

12η αγωνιστική
Α.Σ. Πρόοδος Βούτζας Ραφήνας-Ο.Α. Χανίων 4-0
Μουτσάκης-Αγγελάκης 1-3
Λεμονής-Κορδούτης 1-3
Κιούφης-Αντωνιάδης 0-3
Λεμονής / Κιούφης-Κορδούτης / Χατζάκης 2-3

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook