Τι κι αν ήταν το αουτσάιντερ του ντέρμπι. Τι και αν ο Απόλλωνας ήταν οκτώ ματς αήττητος με έξι νίκες. Τι και αν έπαιζε μπροστά σε ένα θερμό κοινό με 1000 φιλάθλους στις εξέδρες της ιστορικής Ριζούπολης. Ο Πλατανιάς δεν μάσησε και με Κρητική μαγκιά προκάλεσε …τρομοκρατικό χτύπημα εις βάρος του Απόλλωνα τον οποίο διέλυσε με 3-0(!!) υποχρεώνοντας τον στην μεγαλύτερη φετινή του ήττα, βάζοντας παράλληλα φωτιά στη κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι  με ονειρεμένη απόδοση, αποτελεσματικότητα, συγκέντρωση και μεγάλη αυτοπεποίθηση έφτασαν σε μια τεράστια νίκη μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή επί της Παναχαϊκής πριν από λίγες βδομάδες, χάρις στην οποία έπιασε τον αντίπαλο της στην 3η θέση της βαθμολογία. Κυρίως όμως, απέδειξε και στους πλέον δύσπιστους ότι είναι ικανός για το μεγάλο …κόλπο της ανόδου, απέχοντας πλέον 3 βαθμούς από τη πρώτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Κατσικοκέρης. Ο 23χρονος επιθετικός είχε σιγήσει τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές αλλά «μίλησε» την κατάλληλη στιγμή και με δυο γκολ έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη.

Το ερυθρόλευκο πάρτι ξεκίνησε στο 17’ με τον Κατσικοκέρη να ανοίγει το σκορ, ενώ στο 41’ ο Προβατίδης με το δεύτερο του γκολ σε τρία ματς έβαλε τις βάσεις για τη νίκη αφήνοντας τον Απόλλωνα άναυδο να παρακολουθεί την παράσταση που έδινε ο Πλατανιάς σε όλο το α’ μέρος. Η ομάδα του Καβακά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της ούτε στο β’ μέρος και με το δεύτερο γκολ του Κατσικοκέρη στο 47’ έβαλε τέλος στη σεμνή παράσταση κατακεραυνώνοντας τον Απόλλωνα ο οποίος ζαλισμένος έπεσε χωρίς αντίσταση στο καναβάτσο…

Απόλλων Αθ.: Κατσούλης, Κύργιας, Καραδέμητρος (64’ Θωμάς), Σούφλας (46’ Τσιλιγγίρης), Κωνσταντίνου, Κατρανάς, Βλάχος, Συρίγος, Σουλελές, Κρουσταλέλης (46’ Βέρμπης), Λαζανάς
Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης, Κατρανίτσας, Τζανής, Παληγεώργος, Πότσι, Μουνάφο (88’ Νούτσος), Μιρτσέτα (58’ Μαζιώτης), Κατσικοκέρης, Προβατίδης, Πιτσόκος (73’ Λούκεζ)
Διαιτητές: Ρατσιάτος, Νενεκούνης, Καραγεώργος (Αργολίδας), 4ος Φώτης (Εύβοιας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook