Το χθεσινό φύλλο της ιστορικής εφημερίδας-ταμπλόιντ News of the World «ξεπούλησε» κανονικά και ήταν αναμενόμενο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun μέσα σε μια ώρα είχαν φύγει σχεδόν 4 εκατ. αντίτυπα και πολλοί μάλιστα μιλούν για τις καλύτερες πωλήσεις της δεκαετίας.

Πολλά μαγαζιά, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος είχαν δώσει όλα τους τα φύλλα ήδη από τις 8 το πρωί. Σύμφωνα δε, με το ρεπορτάζ το βράδυ της Κυριακής το διάσημο και ιστορικό «Thank You & Good Bye» είχε βγει στην αγορά του eBay έναντι του ποσού των 30 δολαρίων.

Που βρίσκεται όμως ο 80χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ; Αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο, επιχειρώντας να διασώσει την προσπάθεια συνολικής εξαγοράς του δορυφορικού BSkyB. Ωστόσο, υπό το βάρος του πρωτοφανούς σκανδάλου, τα σχέδια της μιντιακής αυτοκρατορίας News Corp για το BSkyB δείχνουν μάλλον να κρέμονται πάνω σε μια λεπτή χορδή.

«Προτεραιότητά μου η Ρεμπέκα»

\"\"Αγκαζέ και χαμογελαστοί Μέρντοχ και Ρεμπέκα Μπρουκς το απόγευμα της Κυριακής βγήκαν από το διαμέρισμα του μεγιστάνα στο Λονδίνο. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το «πρόσωπο της ημέρας» ποια είναι η πρώτη του προτεραιότητα, εκείνος είπε «αυτή»… δείχνοντας την Μπρουκς.

Η διευθύντρια της News International υποστηρίζει ότι ουδεμία γνώση είχε για τις υποκλοπές με θύματα πολιτικούς, διασήμους, μέλη της βασιλικής οικογένειας, οικογένειες στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν, οικογένειες θυμάτων των επιθέσεων της 7ης Ιουλίου 2005, αλλά και μιας απαχθείσας έφηβης που βρέθηκε αργότερα δολοφονημένη.

\"\"

\"\"

protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook