Οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών θα γίνουν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στις 17:00 στην αίθουσα των Τεχνικών Σχολών του επιμελητηρίου Ηρακλείου (Ν. Αλικαρνασσός).

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Ο Σύλλογος Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Νομού Ηρακλείου εκφράζοντας την αγωνία όλων των συναδέλφων μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο επάγγελμα μας τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τις πρόσφατες ανακοινώσεις αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται επιτακτική η ανάγκη να ενώσουμε επιτέλους τη φωνή μας. Να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα προβλήματα που μας ενώνουν και αυτά που νομίζουμε ότι μας χωρίζουν.

Αυτές οι συνθήκες θα πρέπει να μας οδηγήσουν στην δημιουργία φορέων που με συντονισμένες ομαδικές δραστηριότητες θα καταστήσουν το επάγγελμα μας βιώσιμο και δημιουργικό.

Αναγνωρίζοντας αυτές τις ανάγκες μια ομάδα συναδέλφων πηρέ την πρωτοβουλία να δημιουργήσει τον πρώτο Σύλλογο Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Νομό Ηρακλείου.

Τα Ιδρυτικά Μέλη καλούν όλους τους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να παραβρεθούν στην πρώτη μεγάλη μας συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17.00 στην αίθουσα των Τεχνικών Σχολών του επιμελητηρίου Ηρακλείου (Ν. Αλικαρνασσός).

Στη συνάντηση αυτή θα συζητήσουμε τα σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν το επάγγελμα μας και θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες αρχαιρεσίες για να εκλέξουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπούν.

Η ανοικτή συζήτηση θα διεξαχθεί 17:00 έως 19:00.

Η εκλογική διαδικασία δα διεξαχθεί 19:00 έως 21:00. Για την εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη η επίδειξη της ασφαλιστικής ταυτότητας.

Υποψηφιότητες μπορούν να δηλωθούν έως 28/01/2016 στις 17:00 τηλεφωνικά στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή, τα στοιχεία της οποίας αναφέρονται παρακάτω.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων μας θεωρείται απαραίτητη. Να είμαστε όλοι εκεί.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook