H NE ΠΑΣΟΚ Χανίων και οι δημοτικές οργανώσεις , με αφορμή  τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ των αγροτών και ΜΑΤ,  εξέδοσαν ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση αναγράφει τα εξής:

«Τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών, τα οποία, με την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων φαίνεται ότι αρχίζουν να γίνονται πλέον συνήθης πρακτική από την πλευρά της Κυβέρνησης, δυστυχώς, διαψεύδουν τις δηλώσεις της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, κ. Όλγας Γεροβασίλη ότι «δεν θα πάρουν μέτρα καταστολής», ενώ παράλληλα, η καταστολή, έχει αρχίσει να νομιμοποιείται και να μετατρέπεται ως κυρίαρχο μέσο της Κυβέρνησης ενάντια σε κάθε διαμαρτυρόμενη, κοινωνική ομάδα».
Οι δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελου Αποστόλου ότι οι χθεσινές διαμαρτυρίες των αγροτών έξω από την έκθεση της Agrotica είναι ταυτισμένες και υποκινούμενες από προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς είναι απαξιωτικές για τους αγρότες και ειδικά τους νέου.
 Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν δυστυχώς ότι ο Υπουργός έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας, βρίσκεται σε αμηχανία και δεν μπορεί να συνθέσει και να συνεργαστεί πια με τους παραγωγικούς κλάδους, τους οποίους εκπροσωπεί. Θελουμε  να υπενθυμίσουμε  στον Υπουργό ότι όταν ήταν στην Αντιπολίτευση, «κυρίαρχος λαός ήταν ο αγροτικός κόσμος με τον κ. Τσίπρα να ανεβαίνει πάνω στα τρακτέρ». Σήμερα, αλήθεια, είναι εχθρός, ο λαός;
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη που έχει υποστεί την Συριζαική βία σε κάθε μεταρρυθμιστική της προσπάθεια και έχοντας βαθιές σχέσεις με τον αγροτικό κόσμο καταγγέλλει κάθε μορφής βία και πιστεύει ότι θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος μεταξύ Κυβέρνησης και αγροτών από μηδενική βάση, γιατί στη σημερινή, οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα δεν αντέχει άλλες συγκρούσεις και αυτοματισμούς των κοινωνικών ομάδων». 
ΧΑΝΙΑ 29- 1-2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΡΥΣΑ ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΜΑΚΡΑΚΗ”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook