Τέσσερις ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Χανίων η Δόξα πήρε κατά κάποιο τρόπο… ρεβάνς από τον Άρη Σούδας, “ρίχνοντάς” τον από την κορυφή.

Η νεανική ομάδα των Παχιανών υποχρέωσε τους πρωταθλητές της περασμένης σεζόν σε βαθμολογική απώλεια (2-2), η οποία ευνόησε τον Πανακρωτηριακό, που φιγουράρει πλέον μόνος πρώτος μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον όμιλο τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο ματς και στο 4’ πέτυχαν το 0-1 με τον Λάμσε, έπειτα από καλοχτυπημένο φάουλ του Κένγκα. Η… απάντηση του Άρη ήταν σχεδόν άμεσα με τον Κλωθάκη στο 15’.

Με ένα… σπάνιας ομορφιάς γκολ, από αυτά που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στο τοπικό, ο Παπαθανασίου στο 46’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά στο 65’ ισοφάρισε ο Κένγκα, έπειτα από ιδανική μπαλιά του Ι. Χρυσού.

Στο 90’ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Περράκη, με την μπάλα να προσκρούει και στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον α’ βοηθό Κατσαρό για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ στον Μιχαλέφσκι, ενώ πολλά παράπονα υπήρξαν από πλευράς Δόξας για οφσάιντ που υπέδειξε ο β’ βοηθός Πετεινάτος στο 87’ στον Περράκη, που στη συνέχεια σκόραρε. Για τις διαμαρτυρίες αυτές ο ρέφερι Τσαγκαράκης διέκοψε δύο φορές τον αγώνα για συστάσεις στους φιλάθλους.

Στο άλλο πρωινό ματς ο Μινώταυρος πήρε το ντέρμπι των Μουρνιών, νικώντας 3-2 στα Νεροκούρου τον Ίκαρο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook