Ο ΑΟΧ, παρά το κακό πρώτο ημίχρονο που είχε στο Αίγιο, κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη έδρα του Παναιγιάλειου (1-1) με γκολ του Γκέσιου.

Ωστόσο ο σκόρερ της ισοφάρισης, που είναι εκ των διακριθέντων του ΑΟΧ τη φετινή σεζόν, αποβλήθηκε λίγο μετά το γκολ που πέτυχε στο 62’, με κεφαλιά από κόρνερ του Μασάδο.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα στο 14’ όταν από σέντρα του Ζουνίνιο, ο Πρίφτης δεν έκανε καλή έξοδο και ο Φωτιάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Ο γκολκίπερ του ΑΟΧ όμως στη συνέχεια του ματς με τις θετικές του επεμβάσεις, κυρίως μετά την αποβολή του Γκέσιου, κράτησε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Σκορδύλης (Κέρκυρας)-Φαρμάκης (Δυτικής Αττικής)

Παναιγιάλειος (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολόκας, Φωτιάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας (83’ Γκουτσίδης), Μπουρλάκης (85’ Μαυρόπουλος), Σκαρτσίλας, Κρτσμάρεβιτς, Λινάρδος (72’ Γκούφα), Ζουνίνιο.

Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ιωαννίδης, Καμινιώτης (38’ Τσούτσης), Ρίκκα, Μασάδο, Νάκας (70’ Μπριλάκης), Δεινόπαπας (81’ Χατζηλιάδης), Γκέσιος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook