Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ “Καπετάν Μιχάλης Κόρακας” την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα χωρίς προσκλήσεις,μενού,λαχειοφόρες αγορές κτλ.Όλοι κρατούσαν από τα σπίτια τους κάτι που είχαν ετοιμάσει και ο μπουφές που έγινε όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες κάλυψε κάθε ανάγκη ποσότητας και ποιότητας εδεσμάτων.

Στην εκδήλωση εκτός από γονείς και φίλους του συλλόγου το παρών έδωσαν και μέλη της ομάδας του Α.Ο.ΘΗΣΕΑ από το Ηράκλειο που τίμησαν την εκδήλωση αφού προηγουμένως είχαν συμμετάσχει και στην αγωνιστική προπόνηση που είχε προγραμματίσει το τμήμα του Ξίφους Μονομαχίας.

Σε ένα απίστευτα φιλικό περιβάλλον στην όμορφη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Πόμπιας ο πρόεδρος του σωματείου κος Πεδιαδιτάκης αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην περυσινή χρονιά χαρακτηρίζοντας την απόλυτα επιτυχημένη και ως φάρο για τις χρονιές που έρχονται.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κος Φουστανάκης ο οποίος ανέφερε όλες τις διακρίσεις ατομικές και ομαδικές που κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των καλύτερων,οι οποίοι βγήκαν μετά από πολύ σκέψη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Φουστανάκης.Έτσι:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΜ ΓΙΑ ΤΟ 2015: ήταν η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα (3η ατομική νίκη στο Π.Π.Πανκορασίδων και 1η ομαδική στο ίδιο πρωτάθλημα και 3η ατομική νίκη στο Π.Π.Νέων Γυναικών.) ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΜ ΓΙΑ ΤΟ 2015:

Η ομάδα των Νέων Ανδρών (Γουρλεμάκης Νίκος,Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος,Φουστανάκης Στέλιος και Τσακιράκης Θοδωρής)για την 3η θέση στο Π.Π.Νέων Ανδρων.

Εκτός όμως τις επιδόσεις στον αθλητισμό η ΑΛΜ κάθε χρόνο βραβεύει και τους καλύτερους μαθητές της δείχνοντας μ αυτόν τον τρόπο πόση σημασία δίνει και στην πρόοδο των μαθητών-αθλητών της.Έτσι:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015 :η Χατζηδάκη Αλκυώνη μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015:ο Γρηγοριάδης Παύλος μαθητής του Γυμνασίου Πόμπιας.

Η οικογένεια Γρηγοριάδη όμως ήταν και η τυχερή της εκδήλωσης μιας και η μικρή Μαριλένα βρήκε το φλουρί που δώρο είχε ένα βιβλίο χορηγία του βιβλιοπωλείου “λυχνάρι” στις Μοίρες.
Με τις ευχές όλων για μία καλή χρονιά στο σωματείο και στους αθλητές του όλοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα και το άφθονο κρασί που επιμελήθηκαν όλα τα μέλη της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook