Στα χέρια της αστυνομίας πιάστηκε ένας 27χρονος ο οποίος κατηγορείται για το έγκλημα με θύμα 43χρονο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο διαπράχθηκε στις 30 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, το θύμα, τα ξημερώματα της 30ης Ιανουαρίου αποχώρησε από τον χώρο όπου διασκέδαζε με την παρέα του και στην οδό Κολοκοτρώνη σταμάτησε διερχόμενο ταξί. 

Πριν την επιβίβασή του συνεπλάκη στο πεζοδρόμιο με άγνωστο άνδρα και στη συνέχεια επιβιβάσθηκε στο ταξί και αποχώρησε. Κατά τη διαδρομή ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Ελπίς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του οφείλεται σε βαριές κακώσεις στην τραχηλική χώρα και το ημιθωράκιο που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, με τον οποίο συνεπλάκη το θύμα, είναι ο 27χρονος, ο οποίος μετά από έρευνες εντοπίσθηκε το απόγευμα της ιδίας ημέρας και συνελήφθη. 

Ο δράστης απολογούμενος παραδέχθηκε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να θεωρήσει ότι το θύμα παρενοχλούσε την αδελφή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook